Saint Sorlin D’Arves

Plaatsen > Saint Sorlin D’Arves

In het hartje van de Alpen, in het skigebied Les Sybelles, ligt met het uitzicht op een mooie bergketen het authentieke dorpje Saint Sorlin D’Arves. Saint Sorlin is een dorp met alles erop en eraan: sneeuw, après-ski, lekker Savoyaards eten en stappen.

St. Sorlin d’Arves is een mooi oud bergdorpje dat de laatste jaren een grote positieve metamorfose is ondergaan door de ontwikkeling van nieuwe skiliften, appartementencomplexen en après-skimogelijkheden

St. Sorlin d’Arves heeft een ideale ligging, aan de voet van de Col de la Croix de Fer en is sneeuw- en zonzeker! De ideale ligging in de zon en de exceptionele sneeuwcondities maken Saint Sorlin tot een perfect sneeuwparadijs voor jong en oud. Gelegen in het uitgestrekte skigebied van Domaine Sybelles met ca. 310 km. piste, waar de echte sneeuwfreak uit z’n dak kan gaan. Of je nu een beginner bent of al jaren ervaring hebt de tochten zullen zo afwisselend zijn dat je je niet kunt vervelen. De snowboarders omschrijven het gebied als een gebied met zeer veel boardpotenties en ook off piste is zeker de moeite waard! De laatste jaren wordt er door St Sorlin d’Arves veel geld en tijd geïnvesteerd in faciliteiten voor de wintersporters.  Bovendien is in dit sneeuwzekere dorp elke dag wat te beleven, je kunt naast alle sneeuwsporten ook gezellig après-skiën.

Saint Sorlin heeft diverse après-ski bars, restaurants, winkeltjes, supermarkten en uitgaansmogelijkheden. De huizen, chalets, hotels en appartementen zijn nog in de oude stijl gebouwd wat dit dorp uniek maakt. Je zult hier dus geen torenhoge gebouwen vinden, alleen gezellige lage huisjes!

Uiteraard kunnen gezinnen en ouderen zich hier ook prima vermaken. De pistes zijn goed voor zowel beginners als gevorderden.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *