Autoverhuur Frankrijk

Home > Autoverhuur Frankrijk, met uw huurauto door Frankrijk

In heel Frankrijk is een auto huren een uitstekende manier om het land of de streek te verkennen. Het maken van autorondreizen is heel populair en betaalbaar! Meestal bent u veel voordeliger uit als u van tevoren in Nederland alles geregeld heeft.

In samenwerking met Sunny Cars, een gerenommeerd autoverhuurbedrijf, bieden we u wereldwijd huurauto’s aan in alle categorieën.

Behalve lokale belastingen en verzekeringen zijn diverse extra’s in de huursom bij Sunny Cars opgenomen. Op deze wijze voorkomt u onduidelijkheid ter plaatse en het betalen van extra kosten. Via de website van Sunny Cars kunt u vrijblijvend prijzen en beschikbaarheid van huurauto’s opvragen. Als u een auto wilt huren, worden de boeking en betaling in zijn geheel door Sunny Cars afgehandeld. De factuur en het voucher om uw huurauto af te halen worden u door Sunny Cars toegestuurd.

Indien u uw vlucht(en) wijzigt of annuleert of uw vluchten worden gewijzigd, is het uw eigen verantwoordelijkheid dat u de reservering bij Sunny Cars aanpast of annuleert. U kunt dit doen door contact op te nemen met het call-centre van Sunny Cars, (+31/0)252-623030 of via e-mail info@sunnycars.nl.

Kent u de 24-uursregel? Die kan u een huurdag extra besparen! Autohuur gaat namelijk altijd per 24 uur. Dus wordt een huurauto op een later tijdstip ingeleverd dan dan u hem hebt opgehaald? Dan kost dat U een volle huurdag extra. Stem de ophaal- en inlevertijden daarom goed op elkaar af. Als u om 14.00 uur aankomt en u blijft een week? Dan haalt u de auto rond 14.30 uur op en levert men hem op dag 8 dus uiterlijk om 14.30 uur weer in. U betaalt dan maar 7 volle huurdagen. Wordt de auto pas om 16.00 uur ingeleverd op dag 8, dan betaalt u over die anderhalf uur een volle dag extra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *