Saint Martin le Redon

Plaatsen > Saint Martin le Redon

Saint-Martin-le-Redon is een gemeente in het Franse departement Lot, regio Midi-Pyrénées. Saint-Martin-le-Redon maakt deel uit van het arrondissement Cahors.

Saint-Martin-le-Redon telt 215 inwoners (2005).

Op het mooie landgoed van Castel Bouysset is sinds juli 2009 een nieuwe 9-holes golfbaan geopend met de naam Le Neuf du Bouysset

De golfdbaan is gesitueerd op een prachtig terrein wat vroeger een walnotenboomgaard is geweest. Door het weghalen van zo’n 450 bomen is een golfbaan geconstrueerd alsof hij er al jaren ligt. De baan is uitdagend en zeer gevarieerd , bespeelbaar voor spelers met alle handicaps. Voor de greens is gekozen voor een syntetisch materiaal van de Fa. Fibergrass uit Amerika waardoor het mogelijk is het gehele jaar te spelen op greens die altijd dezelfde eigenschap behouden. Op het terrein is een golfshop met verhuur van sets, clubs, cars etc. Ook is een nieuw restaurant 3XTROIS geopend met een prachtig buitenterras waar een heerlijke lunch, of diner kan worden geserveerd. Ook overnachtigen zijn mogelijk, Le Neuf beschikt over 4 comfgortabele hotelkamers en een 2-persoons studio met eigen keukentje. Natuurlijk is er een ruim zwembad aanwezig waar u heerlijk kunt relaxen op een van de vele zonnebedden.

Bron: www.le-neuf-golf.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *