Reactiepagina Frankrijk als Vakantieland

Wij hebben ons toegelegd om een volledig en gedetailleerd aanbod van alle reizen, achtergrond informatie en plaatsbeschrijvingen in Frankrijk te publiceren zodat u zelf op basis van deze ingrediënten uw reis kunt samenstellen. Als U een maatwerk advies wilt, verwijzen we u graag naar onze collegae van een reisbureau, wij kunnen uw gedetailleerde vragen niet allemaal beantwoorden. Op een goed reisbureau zitten medewerkers die voor u een persoonlijk reisadvies kunnen opstellen.

We hopen natuurlijk dat u geniet van de op www.FrankrijkAlsVakantieland.nl verzamelde toeristische informatie over Frankrijk. We willen u vragen vooral bij te dragen aan deze internet vraagbaak over Frankrijk met een plaatsbeschrijving, recept of reisverhaal.  Uiteraard vinden we het ook erg leuk als u ons gewoon een mailtje stuurt met uw suggesties voor verbetering. We blijven ons inzetten om de site nog verder aan te passen aan uw wensen.

Mailadres
Ons mailadres is info@Frankrijk als Vakantieland.nl

Inzenden bijdragen Frankrijk als Vakantieland
Wilt u zelf bijdragen aan Frankrijk als Vakantieland stuur dan uw bijdrage, reisverslagen, plaatsbeschrijving of lekkere recepten aan onze redactie: bijdragen@Frankrijk als Vakantieland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *